Taarten Den Bosch

Taarten

bij eef

BIJ EEF houden we van taarten. In verschillende soorten en maten! Een stapeltaart of inimini taart. De inimini taart is onze favoriet. Waarom?Dit zijn taarten met een doorsnede van 12 cm en zijn 3 cake lagen hoog. Je kan hier ongeveer met 6 tot 8 personen van genieten. Waarom cupcakes BIJ EEF deze zo fantastisch vindt? Omdat het eigenlijk uit de kluiten gewassen cupcakes zijn. En cupcakes zijn onze specialiteit! De taarten zijn dan ook perfect te combineren met  cupcakes, zodat je een tafel vol prachtige lekkernijen hebt.

Ook deze inimini taarten maak je makkelijk in alle kleuren maken die je maar kunt wensen. Op zoek naar de lekkerste en mooiste taarten? Maak deze zelf met het receptenboek ‘Bakken met EEF’. En zet met ons taartrecept de prachtigste en heerlijkste lekkernijen op tafel!

Inspiratie nodig? Bekijk onze inspiratie pagina.

Inimini taarten Den Bosch

Bestel de lekkerste custom made inimini taarten in Den Bosch

BIJ EEF maakt de lekkerste inimini taarten in Den Bosch. Inimini taarten met een heerlijke rijke smaak, mooie kleuren en prachtige decoratie waardoor iedere hap van je inimini taartje smaakt naar meer. Het inimini taartje BIJ EEF wordt altijd vers voor je gemaakt en gedecoreerd naar wens.

Op zoek naar unieke taarten in Den Bosch? Bestel BIJ EEF. Wij maken red velvet, chocolade en vanille taarten en decoreren deze volledig naar wens bijvoorbeeld met; botercreme, eetbare bloemen, macarons, chocolade, vers fruit of Oreo’s. 

De lekkerste inimini taarten in Den Bosch koop je BIJ EEF.